Ons Verhaal

Memorabele plekken hebben een RuimteVerhaal. Ze creëren emoties en herinneringen bij haar gebruikers. Dit verhoogt de gebruikerswaarde en daarmee de economische waarde van het gebied. Een lang verhaal kort: (een) RuimteVerhaal maakt mensen gelukkig!

Dat de beleving van mensen hoog bij ons in het vaandel staat is geen geheim. Zo maakten we een einde aan de jarenlange frustratie van veel Bemmelnaren, door een ongezellige pleingevel om te toveren tot een sfeervol visitekaartje. In Nijmegen riepen we op om meer oog te hebben voor de manier waarop mensen het stationsgebied graag willen gebruiken. En in Harderwijk creëren we een aantrekkelijke wandelroute tussen Markt en Boulevard.

Wij scheppen een RuimteVerhaal nooit alleen, maar altijd samen met lokale ambassadeurs. Zij kennen het gebied als geen ander en zijn de ideale vertellers van het RuimteVerhaal. Tevens werken wij regelmatig samen met kennisinstellingen. Denk bijvoorbeeld aan het Hogeschool Utrecht project ‘’Efteling in de Stad’’, dat door ons werd geïnitieerd en de experimenten met Breda University of Applied Sciences.