De wereld van Mijlpaal42!

MIJLPAAL42 is hét merk voor het stationsgebied van Bunnik. RuimteVerhaal bouwde mee aan deze fantastische wereld. Samen met een groot aantal andere partijen lieten we zien dat het Bunnikse stationsgebied veel te bieden heeft!

Op oude topografische kaarten van het begin van de 20e eeuw zie je precies op de locatie van het huidige station in Bunnik MP42 genoteerd staan. Deze mijlpalen zijn meetpunten langs de lijn Amsterdam – Arnhem en het nummer 42 geeft de afstand weer tussen Bunnik en het voormalige station  Weesperpoort in Amsterdam.

Met MIJLPAAL42 als merknaam voor het stationsgebied duiden we de plek, wordt het verleden en heden gemarkeerd en een ambitie voor de toekomst uitgesproken. Allemaal op de plek waar al sinds jaar en dag het getal 42 centraal staat. Met dit merk werken we aan een volgende mijlpaal: het stationsgebied transformeren van een treinhalte tot een belangrijk regionaal knooppunt en ontmoetingsplaats voor wonen, werken en reizen. MIJLPAAL42 geeft het stationsgebied een eigen identiteit, passend bij de kwaliteiten van Bunnik. Zo is Bunnik helemaal klaar four two-morrow!